пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

Здаю іспити в університеті. І знаєте що я там вияснила?.. «Крим нє наш»… А ще трешові розповіді викладача про те: які АТОвці нероби, а русскіє є хороші люди, — Звіробій




Маруся Звіробій

Здаю іспити в університеті. І знаєте що я там вияснила?..
«Крим нє наш» — дві казявки по 20 років. Київ.
Загрузка...


А ще трешові розповіді викладача про те: які АТОвці нероби, а русскіє є хороші люди. А українці собою справді пишались лиш коли були в складі ссср, а тепер Україна для світу гавно. І «навіщо прибирать пам’ятники леніну? То ж історія! он у Франції пам’ятник гітлеру стоїть», а от знайомі парні що були в ДАПі казали шо їх свої здавали і вони краще застреляться ніж знову будуть воювати. Натхненна розповідь без найменшого розуміння що в 2014му році ніяких СВОЇХ в ЗСУ не було, як і самого ЗСУ, там і зараз ще не всі свої. Але то фігня, дітям заходить ця хрєнь в голови на ура! Сидять кивають і піддакують. І наостанок торжествєнний вірш «с чєго начінаєтся родіна»… весь!.. короч я трохан зірвала голос, піднявся тиск, терпіти таке діагнози не дають.
І закінчилась ця розмова словами «низький уклін вам патріоти» то було вже як плювок межи очі.

А почалась гаряча розмова з наєзда на мене пісюхи словами «а що ви такий патріот зможете зробити якщо вас кинути на голу землю?!»… увесь 14й і 15 рік за мить перед очима пронісся… пуста земля, яр, і червоно чорний прапор у ньому народив цілий підрозділ добровольчого руху а згодом… ще купа важливої роботи, яка оцими малолітніми скотами і дорослими ватниками нівелюється в нуль. Вчора прочитала інфу що біля тисячі бійців покінчили життя самогубством… це страшно уявляти куди вони повертаються і що тут чують.
Загрузка...

Казявки в аудиторії, активно підтримували спікера та й пішли цю хєрню далі по світу розносить. Тихенько сидів тільки хлопець з Донецька і просто в замєс не влазив… імовірно так само як і в себе, в замєс не влазив не воює ні за процвєтающий ДНР ні за Україну.

Здогадуюсь, що старше покоління рожево закохане в своє совєцьке минуле, вже навиховувало собі на зміну молодняку і я вражена МАСШТАБАМИ цієї трагедії. І от що я вам скажу… на це НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ МОЖНА НЕ ЗВЕРТАТИ УВАГИ! Їб*ашить всіх! Возможно ногами! Хто повертається з бою, не розслабляйтесь. Основна війна ведеться й далі не зброєю а мас-медіа.

Потрібна люстрація в закладах освіти. 4 роки тому кримНЄнашому дитю було лише 16 років а тепер воно шо? Правильно! ГО-ЛО-СУ-Є!

Війна затягується, не можна втрачати покоління. Було б добре СБУ повісити в кожнім університеті свій номер телефона на випадок виявлення антиукраїнської позиції викладачів. До кого звернутись? Така дрібничка була б дуже дієвою для всієї України і її державної безпеки.

PS
… а хотіла просто фоточку повісити і привітатись )))

Related Posts