вівторок, 25 червня 2019 р.

«Нєхр…н йти в політику»: Гриценко вилаяв Вакарчука у прямому ефірі (відео)




Анатолій Гриценко в прямому ефірі посварився зі Святославом Вакарчуком і закликав його не йти в політику. Відео сварки з’явилося в Youtube, передають Патріоти України.
Загрузка...


Спочатку Гриценко і Вакарчук взагалі не вступали в дискусію. Це була розмова між прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та Анатолієм Гриценком, яка вилилася в суперечку останнього з лідером партії «Голос» Святославом Вакарчуком. Вакарчук втрутився в дискусію Гриценко і Гройсмана, закликавши політиків «не поливати лайном один одного в прямому ефірі».

Тим часом, сам Гриценко був здивований, що його «предметну дискусію» назвали «поливанням лайном». Ніякого лайна немає. Є оперування фактами… Якщо Ви не готові оперувати конкретними цифрами і конкретними фактами, вибачте, нєхрєн йти ні в парламент, ні в уряд. Ось так скажімо відверто», — заявив Гриценко.


Треба сказати, що після цих слів у Вакарчука настало хвилинне мовчання і ступор. Після цього той запитав: «Це Ви персонально сказали? Я говорю про те, що зараз настільки відповідальний для країни момент, критичний момент з фінансами і з усім, що називати предметну дискусію лайном — негідно для громадського діяча хоча б», — додав Гриценко.

Джерело
Загрузка...

Related Posts