середа, 26 червня 2019 р.

Кучма: після нашої розмови з президентом запевняю Зеленський закінчить війну (фото+відео)




Другий Президент України Леонід Кучма в політичних кулуарах заявляє, що Зеленський закінчить війну і він в цьому не сумнівається.
Загрузка...




За словами Кучми, у Зеленського немає бізнес-інтересів продовжувати кровопролиття на Донбасі, як це було у Порошенка і його режиму.



Також Кучма впевнений, що українцям не потрібна ця війна. Це розуміють всі жителі України, і в Закарпатті та в Донецьку.


Росія не зможе ввести війська в Україну, це очевидний факт. Зараз вони воюють руками українців проживають на Донбасі, але як тільки велика частина жителів Донбасу захоче повернуться до нормального життя, ця безглузда війна закінчиться. У Росії більше немає козирів, немає карт на руках. Цю війну можна закінчити дуже швидко.


Представник України в контактній групі з врегулювання конфлікту в Донбасі Леонід Кучма під час зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським запропонував ввести режим припинення вогню.


«Керівник української делегації в тристоронньої контактній групі також зазначив, що є питання, які потребують законодавчого врегулювання з боку України. Крім того, Леонід Кучма зазначив, що має намір ініціювати припинення бойових дій на час жнив », – повідомляє прес-служба президента.
Загрузка...


Також під час зустрічі учасники обговорили перспективи активізації переговорного процесу по Донбасу і необхідні для цього кроки.


Зеленський за лічені дні зробив більше ніж Порошенко за 5 років і це теж очевидний факт.


Відзначимо, що Петро Порошенко і його режим відверто наживалися на війні.


Екс-президент України і його кліка побудували цілу бізнес індустрію на горі, сльозах і смертях українських військових.


Ви запитаєте як таке може бути? Дуже легко.


5 років Порошенко списував все на війну. Мільярди гривень зібрані українцями вкрадені і списані на війну, мільярди допомоги з-за кордону вкрадені і списані на війну. Продавали військову техніку і зброю по всьому світу, а потім все списували на війну.


Обкрадали армію і народ, потім все списували на війну. На війну списали і вкрали мільярди доларів і це загальновідомий факт.


Знаючи жадібність і жадібність Порошенко, ні у кого і сумнівів немає, що Порошенко і його кліка навіть не думали закінчувати щось. Адже навіть передвиборча риторика Порошенко і та зводилася до війни.


Контрабанда наркотиків з так званої «ДНР» в Україні, завищені ціни на газ і електрику, схеми Ротердам +, все списувалося на необхідність через війну. На ділі ж Ахметов підняв свої доходи в 5 разів, а Порошенко всього за 2018 рік у 123 рази.




Петро Порошенко і його кліка
За 5 років війни в Україні кожен, КОЖЕН чиновник режиму Порошенко став мільйонером.


Як можна стати мільйонером в самій убогій і воюючою країні перебуваючи при владі? Інакше як заробляти на війні, абсолютно ніяк.





Обов’язково поділіться цією новиною зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна повинна знати правду.

Related Posts