вівторок, 25 червня 2019 р.

Ляшко з трибуни Верховної Ради: Якщо це правда, то Порошенка потрібно рoзcтрiлятu




Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив на засіданні парламенту, що Петра Порошенка «треба розстріляти», якщо буде підтверджено інформацію, оприлюднену журналістами-розслідувачами програми «Наші гроші з Денисом Бігусом», передає кореспондент «ГОРДОН».
Загрузка...

Згідно з розслідуванням, Порошенко причетний до схеми розкрадань в оборонному комплексі України під час війни на Донбасі. Журналісти стверджують, що фігуранти схем через фірми-прокладки закуповували запчастини до військової техніки контрабандою в Росії і продавали їх за завищеними цінами підприємствам концерну «Укроборонпром».

«Журналісти оприлюднюють інформацію про те, що верховний головнокомандувач і його компашка розкрадають мільярди на армії. Завозять контрабандою російське обладнання… і потім наші хлопці життям платять за те, що Порошенко набиває собі кишені», – заявив Ляшко.


За його словами, він вимагає обговорити питання створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради «для оприлюднення фактів розкрадань в армії».
Загрузка...

«Якщо правда те, що оприлюднили журналісти, що Порошенко і його «любі друзі» розкрадають на армії, то це величезний злочин, державна зрада. І за це Порошенка треба розстріляти, якщо це правда. Парламент мовчати не може», – додав Ляшко.
Джерело

Related Posts