неділя, 7 липня 2019 р.

Гaньбa, мapoдeр! Чoмy свuнaрчyкu не за гpaтaми? Людu лeдь нe рoзiрвaлu Пoрoшeнкa(ВlДЕ0)



4 липня Хмельниччину відвідав лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко разом із командою.

Партійці побували в селищах Меджибожі, Ярмолинцях, містах Хмельницькому, Дунаївцях та Кам’янці-Подільському. Оголошення про візит опублікували вранці 4 липня на сторінці «Європейська Солідарність – Хмельниччина» у Facebook.

Петра Порошенка під вигуки «ганьби та мародер» зустрічали в Хмельницькому
Загрузка...


Зустрічі партійців з громадами в Меджибожі та Дунаївцях відбулися без інцидентів.

Натомість у Хмельницькому запланована прогулянка кандидатів у нардепи від «Європейської Солідарності» вулицею Проскурівською розпочалася з двогодинним запізненням. При цьому Петра Порошенка та його команду супроводжували не лише місцеві партійці та прихильники, але й представники «Національного корпусу», які намагалися отримати від п’ятого президента України відповіді на свої запитання «про відрубані руки» та «про Свинарчуків», однак конфлікт обмежився суперечками, вигуками «Ганьба!» від обох сторін та «Ганьба «Нацкорпусу»!»
Загрузка...

У Ярмолинцях про те, «чому Свинарчуки не за гратами?» і чому довіреною особою Петра Порошенка під час президентських виборів був «регіонал Герега», колишнього президента запитував кандидат у народні депутати від ВО «Свобода» у виборчому окрузі №192 Назарій Чепко з групою прихильників. Відтак виникла суперечка з тими, хто прийшов підтримати представників «Європейської Солідарності».



Джерело

Related Posts