пʼятниця, 5 липня 2019 р.

“Вu yбл**дкu”, – Пoрoшeнкo пiд чaс вucтyпy пoчaв oбзuвaтu людeй і cпрoвoкyвaв бiйкy. Вiдeo



4 липня в Кам’янець-Подільському під час мітингу на свою підтримку, Петро Порошенко обізвав людей які стояли з червоними кульками “виблядков”. Після він заявив, що їх можуть побити. Закінчилося все побиттям мирних активістів. Саму ж бійку 5-ий президент зустрів оплесками. Про це повідомляє Zrada.today.
Загрузка...

Казусна подія відбулася в Кам’янсько-Подільському. Виступ виявилося досить некоректним і навіть скандальним. У своїй промові Порошенко згадав свої досягнення на президентському посту – армію і Томос. Також колишній президент згадав блогера Анатолія Шарія, якого зняла з виборів “його команда”.

Хоча варто, відзначити, що таким чином Петро Порошенко провів тиск на центральну виборчу комісію.


Після образ Петро Порошенко перейшов до дій і попередив мирних протестуючих, що їх можуть побити люди.
Загрузка...

З кульками – ось ти, чоловік, тобі вже 40 років, йди служити в армію, не стій з кульками, – сказав Порошенко. – Закінчиться це тим, що вас поб’ють ці люди. Єдине, чим ви користуєтеся – це нашої добротою, відкритістю, європейськістю, ввічливістю ».

Після провокативні попередження. Прихильники Петра Порошенка напали на мирного активіста, забрали у нього кульки і почали бити. На задньому фоні чути, як 5-ий президент почав вихваляти тих нападників

Відео: Ютуб канал: Accidents news

Related Posts