пʼятниця, 3 квітня 2020 р.

“Сьогодні свято, Абсолютно особливе свято”: Представник Заворотнюк зробив важливу заяву. “Перемога”


Photo by Поддержка Анастасии Заворотнюк on April 02, 2020. Зображення може містити: 1 особа

Відома акторка та зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк сьогодні, 3 квітня, святкує день народження. Їй виповнюється 49 років.



Як відомо, зараз артистка перебуває у лікарні з діагнозом рак мозку. Тож від імені Заворотнюк до шанувальників зірки звернулися її представники.


“Це був дуже непростий рік, і тим дорожче і цінніше усвідомлювати, як багато людей розділили цю ситуацію з нами. Низький уклін лікарям і всьому медичному персоналу за все те, що ви вже зробили і продовжуєте робити для Насті”, – сказали у зверненні представники акторки.

Вони подякували також тим, хто щодня молиться за одужання Анастасії. “Кожен день в декількох монастирях, в різних містах за неї моляться настоятелі та інші священнослужителі, ченці і послушники – і ми безмежно вдячні за таку увагу!”.

Окрім того, представники Заворотнюк зауважили, що сьогодні свято також і для всіх її близьких.



“Сьогодні свято не лише для Анастасії, але і для всіх її близьких. Абсолютно особливе свято – для Петра. Щодня, цілодобово він проходить цей шлях разом з нею. Кожна маленька перемога на цьому шляху – їхня спільна. Удвох – простіше, удвох – вдвічі більше сил, терпіння, віри. І дуже-дуже багато кохання, яке дозволило пережити найстрашніші, найтемніші, майже безвихідні моменти. А ще є маленька Міла, така ж красива і світла дівчинка, як мама. І день за днем ​​своєю великою любов’ю вона дає мамі найпотужніший стимул до одужання. І нехай так буде завжди!” – наголосили представники зірки.

Related Posts