неділя, 24 травня 2020 р.

Екстрено! Прихильники Порошенко вирушили майданити проти дітей Зеленського. Відео


Майдан проти дітей Зеленського.

Маргінали Петра Порошенка сьогодні знову вийшли на майдан і остаточно пробили дно. Вони вирушили майданити під вікна квартири, де живуть малолітні діти Володимира Зеленського та його дружина. Сам Президент перебуває в Офісі Президента, але маргінали вирушили саме до його малолітнім дітям.

Про це повідомляє Elise Journal

Пару сотень пропагандистів війни і насильства закликали мільйони людей вийти на майдан проти Президента України і повалити його, проте жоден маргінал не назвав причину. Навіщо людям скидати законну владу в інтересах підозрюваного в корупції і військових злочинах олігарха Порошенка?
Прічн скидати Зеленського просто не виявилося

Зеленський не корупціонер, він не здав і сантиметри української території, курс валют стабільний, дороги будуються, економіка працює, питання припинення війни на першому плані, ціни газ і світло падають незважаючи на коронавірус, рейтинг Володимира Зеленського вкрай високий.


Саме тому маргінали вирішили відправиться до дітей та дружини Володимира Зеленського. Такий заклик пролунав зі сцени і натовп порохоботов вирушила до дітей Президента Зеленського:


Вони зрозуміли, що майданити проти Президента немає сенсу, а ось проти його дітей і дружини можна. Таким чином, вони хочуть спровокувати правоохоронців на агресію проти себе, щоб провернути сценарій 2013 року.

Обов'язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов'язана знати правду!

Related Posts