вівторок, 16 червня 2020 р.

Вслід за Вакарчуком. Ще один нардеп має намір вийти з Ради. Заява вже написана

Ще один народний депутат вирішив покинути Верховну Раду. Цього разу заяву про складання депутатських повноважень написала депутат від партії “Батьківщина” (№17 у списку) Ольга Белькова.


Про це повідомили джерела “Країни” в апараті парламенту.

Причини відходу депутата з посади поки не повідомляються. Замість Белькова зайде в Раду колишній нардеп Сергій Євтушок, він екс-мер міста Сарни.

Як відомо, Белькова пропрацювала у Верховній Раді з грудня 2012 року. У період з 2012 по 2014 рр. була членом Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності, головою підкомітету з питань функціонування платіжних систем і електронної комерції, членом Спеціальної контрольної комісії з питань приватизації.

З 27 листопада 2014 року – народний депутат Блоку Петра Порошенка в VIII скликання Верховної Ради України. Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

До цього Ольга була керуючим партнером компанії EastLabs. Основним фокусом роботи Ольги в EastLabs був пошук нових команд для фінансування Eastlabs і створення програми розвитку команд в акселератор. Раніше вона також була директором з міжнародних проектів управлінської команди Фонду Віктора Пінчука. Ольга вела проекти з інтеграції України в глобальну спільноту, відповідала за надання міжнародних грантів, тісно співпрацювала з відомими міжнародними організаціями.

Крім того, Белькова управляла приватним проектом WorldWideStudios, який надає стипендії магістерських програм провідних світових університетів молодим талановитим українцям.

На виборах 2019 року балотувалася від ВО “Батьківщина” (№17 у списку партії). Беспартійнaя. Відзначимо, що сьогодні їй виповнилося 45.

Нагадаємо, 11 червня депутат від фракції “Голос” Святослав Вакарчук склав мандат народного депутата. Замість нього в Раду зайде дружина першого міністра оборони при Зеленський.

Related Posts