субота, 20 червня 2020 р.

Шокуюче! Вчинок Порошенка довів до істерики, цинізму немає меж: Як люди цього не бачать?

Нардепка від фракції “Слуга народу” Ірина Верещук вважає лицемірством закиди лідера “Європейської солідарності” Петра Порошенка на адресу своєї фракції і всіх соратників президента Володимира Зеленського в недостатньому патріотизмі і проросійській позиції.


Про це вона розповіла в інтерв’ю головній редакторці видання “ГОРДОН” Олесі Бацман.

Я дивуюся цинізму цієї людини. Тому що це архіцинічно, повірте. Коли ти бачиш і точно знаєш, що він робив, що він робить, що він збирається робити, вдягнувши вишиванку, взявши на озброєння його мову, віру – це те, що святе, – і абсолютно спокійно використовуючи російську в побуті, твої діти ростуть російськомовними”, – зазначила вона.

Вона додала, що Порошенко “з абсолютно російськомовного середовища і культури”.

“Ви ж пам’ятаєте: у церкви Московського патріархату ще недавно носив ікони. Мені здається, що це таке лицемірство, таке фарисейство… Як люди, які голосували, цього не бачать? Мене просто дивує така короткозорість людська. І далі він вкидає цю кістку розбрату.
Заради чого? От скажіть, скільки потрібно людині грошей? Ну скільки потрібно влади? Влада – це ж насправді все дуже відносно. Воно сьогодні є, завтра немає. Ну чого ще бракує, щоб зрозуміти, що так не можна? І, на жаль, знаходяться люди, які сліпо вірять, продукують цю ненависть”, – зазначила вона.

Добре відомо, що після обрання Зеленського він регулярно звинувачує його і його соратників у проросійській позиції. Зокрема, у травні він заявив, що Офіс президента діє заодно із Кремлем, коментуючи скандал навколо “плівок Деркача”. На них нібито Порошенко та ексвіцепрезидент США Джозеф Байден обговорюють підвищення тарифів замість 75% на 100%.

До слова, сьогодні стало відомо, що Юрист Андрій Портнов заявив, що генеральний прокурор України Ірина Венедіктова незаконно закрила три справи проти колишнього президента країни Петра Порошенка. Юрист сказав, що таке рішення генпрокурора буде оскаржено в суді.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“Всі три оголошені Венедіктовою рішення про закриття ініційованих нашою командою кримінальних справ стосовно Порошенко є незаконними і будуть оскаржені в суді”, – повідомив Портнов.

Відзначимо, що всі три справи, які закрила Венедиктова (щодо призначення прем’єр-міністра за відсутності коаліції, втручання у роботу Окружного адміністративного суду Києва, призначення членів Вищої ради правосуддя), свого часу були відкриті по заявами Андрія Портнова.

Related Posts