неділя, 28 червня 2020 р.

“Непотрібні паразити!”: Гройсман зробив гучну заяву про депутатів. “Подав звук із забуття”

Колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман звернув увагу українців на народну депутатку фракції “Слуга народу” Галини Третьякової, яка словами про “дітей дуже низької якості” образила всіх українців. Передає: «European Ukraine».


Гройсман навіть заявив, що “народні депутати – непотрібні паразити”.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Гройсмана у мережі Facebook.


“Шок! Голова парламентського комітету з питань соціальної політики своїми словами про “дітей дуже низької якості” образила всіх українців. Людина, яка таке говорить, точно не має права називатись народним депутатом і повинна скласти свій мандат. Вона хвалить світ, де панує закон джунглів. А я не певен, що в такому світі знайшлось би місце для неї самої. Бо хтось більш сильний міг би вирішити, що народні депутати – непотрібні паразити. Чи такого світу ви насправді прагнете, пані поки ще народний депутат? Подумайте про це. Але, бажано, вже за межами українського Парламенту”, – пише Володимир Гройсман, тим самим глибоко критикуючи своїх колег.

З одного боку Гройсман правий і висловлювання Третьякової – це неприпустимо. А з іншого, українці не розуміють чого це раптом Гройсман вийшов із небуття і заговорив. Готується до місцевих виборів?

Related Posts