субота, 13 червня 2020 р.

Зробимо Цю «Звєзду» Відомою! Воно Жepe Український Хліб І Називає Наших Воїнів — «Ванючuми Вбuвцями…» (ФОТО)



Закарпатська рашистка Тетяна Поп назвала українських військових — «Ванючими вбивцями російськомовних немовлят». Кілька років тому в Росії зійшла «зірка» 32-річної уродженки закарпатського Хуста Тетянa Поп.

Особа, яка стартувала як учасниця телешоу «Холостяк» и «Дом-2», згодом, «зробивши» стрімку політичну кар’єру, стала «вєщати» в пропагандистських ЗМІ країни-агресора як «відстоювачка інтересів» кремлівської версії політичного русинства.

Заголовки тих публікацій більш аніж промовисті — «Мы хотим положить конец этноциду русинов в Украине» і тому подібне.

Не менш відома Т.Поп і активною підтримкою проросійських сепаратистів Донбасу. За що, відповідно, внесена до бази даних сайту «Миротворець» як «провокатор. Сепаратист, пособник российских оккупантов». А 9 травня 2015 року, тобто в розпал російсько-української війни на Донбасі, ця «проститутка из Закарпатья продалась Путину за «30 серебряников» і вийшла на «Парад Перемоги» в Росії у футболці «за Путина».

І вже зовсім недавно ця особа «засвітилася» в одіозній когорті «кремлівських русинів», які, за їх словами, обговорили з проросійським президентом Чехії «більшу автономію» українського Закарпаття. За наслідком тієї зустрічі МЗС України навіть викликало посла Чехії.

Усе б нічого, якби тільки ця «русинка» Путіна» сиділа собі в Росії, складаючи компанію засудженому в Україні до 12 років тюрми за сепаратизм «прем’єр-міністрові Підкарпатської Русі» Петрові Гецку.

Але останнім часом вона перенесла свою діяльність на терени України. І цілком може статися так, що, «непромаркована», не позначена, незабаром вона захоче вигулькнути десь на теренах рідного Закарпаття.

Джерело

Джерело

Related Posts